SERVICES

Service is een belangrijke pijler in de bedrijfsfilosofie van Dewaerheit Solutions. Service begint al vóór er ook maar iets verkocht wordt, en eindigt nooit.

CONSULTANCY
& ANALYSE

Van startup tot gevestigde naam, van kleine bakker tot internationale foodproducent, de voedingsindustrie staat meer dan ook onder druk om resultaten te behalen. Niet iedereen heeft de knowhow in huis om zelf gespecialiseerde technische problemen op te lossen of om productielijnen beter te doen renderen.
Onze technische consultants kunnen innovatief denken, brengen nieuwe perspectieven aan en bieden technische expertise.  Ze hebben ervaring in het analyzeren van de meest uiteenlopende productieprojecten en in het praktische implementeren van oplossingen. Zo helpt Dewaerheit u om zowel uw productiekwaliteit als uw winsten te maximaliseren.

consultancy en analyse

CENTRAAL AANSPREEKPUNT

Dewaerheit staat voor service, en daarbij hoort het comfort en de zekerheid van één enkel aanspreekpunt. Uw contactpersoon kent u, uw bedrijf, uw productie én uw uitbreidingsplannen van nabij. Dat zorgt ervoor dat al uw zorgen en problemen snel en met kennis van zaken zullen worden behandeld.

aanspreekpunt

TESTEN, OPSTARTEN EN OPLEIDEN

Het technische implementeren van een oplossing is niet voldoende. De nieuwe machine of verbeterde productielijn moet ook effectief wérken. Daarom wordt elk project, en elke omstandigheid, minutieus getest vóór oplevering. Ook tijdens de eerste opstart blijven we erbij staan. En natuurlijk krijgen uw mensen ook hun praktische opleiding van ons: hun gebruikservaring is immers van groot belang voor de vlotheid van uw productie.
Op die manier verzekeren we een betrouwbare en schokvrije overgang naar de dagelijkse productie.

programmeren ijsroomfabriek

DIENST
NA VERKOOP

Voor Dewaerheit is het eigenlijk een no-brainer: uiteraard is een betrouwbare dienst na verkoop onderdeel van het hele vernieuwingsproces. Dewaerheit Solutions staat garant voor een ‘ouderwetse’ service. Vanaf het eerste contact zal u merken dat wij er alles aan doen om u voldoende en juist te informeren. Of u nu een handleiding, een onderdeel of een bijkomende uitleg nodig heeft, alle vragen klein of groot worden met de grootste zorg behandeld en beantwoord.

Het bijsturen van een machine, het vervangen van een onderdeel of om het verzekeren van een 24/24-uurs productie…: wij verbinden ons  ertoe uw machines in topconditie te houden en ervoor te zorgen dat u de continuïteit van uw productie kan behouden.
Wij staan standby. Altijd.

IMG_4555
BEL ONS: +32 3 844 79 97